Hoe groot is een koffer voor 20 kilo?

grote koffers van 76 cm

Plan jij binnenkort een reis en vraag je je af welke koffer je mee moet nemen? Geen zorgen, ik help je graag bij het vinden van de perfecte reisbagage! Laten we eens kijken naar de ideale koffer voor 20 kilo bagage. 

Hoeveel liter is een koffer van 20 kilo?

Over het algemeen gaat het om een grote koffer van zo'n 75 tot 95 liter. Dat betekent dat je zonder problemen al je favoriete jurkjes, hippe schoentjes en must-have accessoires kwijt kunt voor een vakantie van 2 tot 3 weken. En weet je wat het allerbeste is? Met een paar handige paktruukjes hou je zelfs nog ruimte over voor leuke souvenirs op de terugweg.

Welke maat koffer geschikt voor 20 kg bagage?

De ideale koffer zit meestal tussen de 70 en 76 cm. Zo heb je genoeg ruimte voor al je essentials, zonder dat je over de limiet gaat. Maar check altijd even bij je luchtvaartmaatschappij wat hun precieze afmetingen zijn. Dat voorkomt gedoe op het vliegveld en onverwachte extra kosten.

Over het algemeen geldt: maximaal 158 cm voor lengte, breedte én hoogte samen. Zo weet je zeker dat je koffer door alle checks komt en je onbezorgd kunt genieten van je trip.

Grote koffer 76 cm van MŌSZ

De charmante Lauren koffer van MŌSZ is niet snel te missen op de bagageband! Deze prachtige 76 cm koffer is de perfecte ruimbagage voor tripjes van 2-3 weken.

Met een ruime inhoud van 95 liter kun je al je essentiële spullen meenemen zonder concessies te doen aan je stijl. Het mix van duurzaam polycarbonaat en ABS zorgt voor een sterke, maar toch elegante uitstraling.

De vier soepel draaiende wielen en de verstelbare telescopische trekstang in mat goud maken het makkelijk om je koffer overal naartoe te manoeuvreren. Binnen in de koffer vind je een handige tussenschot met extra ritsvakken en gekruiste inpakriemen, zodat je alles netjes kunt organiseren.