Wat zijn de bagage regels van Transavia? (aangepast per 3 april 2024)

bagagebeleid Transavia

De regels en afmetingen van de koffers bij Transavia

Transavia is een populaire luchtvaartmaatschappij die bekend staat om haar betaalbare vluchten binnen Europa en daarbuiten. Als reiziger is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en afmetingen voor het meenemen van bagage, met name wanneer het gaat om koffers. In deze blogpost zullen we een gedetailleerd overzicht geven van de regels en afmetingen van de koffers bij Transavia, zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan.

Transavia handbagage afmetingen

Wil je extra cabinebagage meenemen? Dan kan je deze eenvoudig toevoegen tijdens het boeken van je vlucht of achteraf bijboeken in Mijn Transavia. Voor een vanafprijs van slechts €10 kan je een extra stuk cabinebagage meenemen. Maar let op, er is maar beperkte ruimte in de cabine voor 70 stuks cabinebagage.

We raden je daarom aan om op tijd te boeken, zodat je verzekerd bent van een plekje voor je bagage in de cabine. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens Priority Boarding! Hierdoor kan jij als eerste aan boord en rustig je bagage opbergen voordat de rest van de passagiers instapt.

Maar maak je geen zorgen, als je alleen een kleine rugtas of handtas (max. 40 x 30 x 20 cm) wilt meenemen, blijft dit altijd gratis. Deze kan je gewoon onder de stoel voor je plaatsen, zodat je altijd gemakkelijk bij je spullen kunt.

Bij MŌSZ geloven we dat reizen gemakkelijk en stressvrij moet zijn. Daarom bieden we verschillende opties aan om aan al jouw bagagebehoeften te voldoen. Of je nu alleen het hoognodige wilt meenemen of liever wat meer ruimte wilt hebben, bij MŌSZ hebben we de perfecte oplossing voor jou. Boek vandaag nog je vlucht en geniet van een zorgeloze reis met MŌSZ!

Inhoud van de handbagage koffer

Naast het voldoen aan de juiste afmetingen en gewicht, is het ook belangrijk om te weten welke items wel en niet zijn toegestaan in uw handbagagekoffer. Transavia hanteert dezelfde regels als andere luchtvaartmaatschappijen wat betreft verboden items, zoals scherpe voorwerpen, explosieven en gevaarlijke stoffen. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze regels voordat u uw handbagage inpakt.

Transavia ruimbagage afmetingen

Voor reizigers die meer bagage willen meenemen dan alleen handbagage, biedt Transavia ook ruimbagage mogelijkheden. Hieronder bespreken we de regels en afmetingen voor ruimbagagekoffers bij Transavia.

Afmetingen en gewicht

Bij Transavia geldt er geen standaard afmeting voor de ruimbagagekoffers, maar er geldt wel een maximumgewicht. Afhankelijk van uw boekingsklasse kunt u een bepaald gewicht aan ruimbagage meenemen zonder extra kosten. Het is belangrijk om te controleren wat uw toegestane maximumgewicht is voordat u uw koffer inpakt.

Prijzen voor extra bagage

Als u meer bagage wilt meenemen dan wat er bij uw boekingsklasse is inbegrepen, biedt Transavia verschillende opties tegen betaling. U kunt ervoor kiezen om extra kilo's bij te kopen of een extra koffer toe te voegen. Het is raadzaam om voorafgaand aan uw reis de prijzen en mogelijkheden voor extra bagage te controleren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan op de luchthaven.

Conclusie

Het kennen van de regels en afmetingen van de koffers bij Transavia is essentieel om onaangename verrassingen tijdens uw reis te voorkomen. Zorg ervoor dat uw handbagagekoffer voldoet aan de juiste afmetingen en gewichtslimieten, en controleer wat uw toegestane maximumgewicht is voor ruimbagage. Door deze richtlijnen in acht te nemen, kunt u genieten van een stressvrije reis met Transavia.

Disclaimer: De informatie in deze blogpost kan veranderen. Het is altijd raadzaam om de website van Transavia te raadplegen voor de meest recente informatie over bagageregels en -afmetingen.