Seksspeeltje meenemen in jouw koffer? Hier moet je rekening mee houden

seksspeeltjes in je koffer

 

Denk je erover om je favoriete sekstoy mee te nemen op reis? Prima plan! Maar voordat je je suitcase koffer inpakt en naar het vliegveld racet, zijn er een paar dingen die je zeker moet weten. Het wereldje van seksspeeltjes en vliegreizen kan verraderlijk zijn, maar met de juiste tips vlieg je zonder gêne naar je volgende sexy bestemming. Lees verder en ontdek hoe je zonder problemen je vibey buddy mee kunt nemen, of je nu kiest voor check-in-bagage of handbagage. En vergeet niet: "Vlieg hoog, maar houd je toys dichtbij!

Waarom je sekstoy mee op reis?

Ga je op vakantie of een zakenreis, dan is een beetje ontspanning nooit weg. Waarom zou je je genot thuislaten? Echter, de angst om bij de douane uitgelegd te moeten worden waarom je koffer handbagage trilt, is real. Niemand wil toch de hoofdrol spelen in een scenario waarbij je sekstoy wordt aangezien voor een gevaarlijk voorwerp?

Handbagage vs. check-in koffer

De vraag blijft: moet je sekstoy in je handbagage of in je check-in-koffer? Het antwoord is niet zo simpel. Aan de ene kant, als je speeltje in je handbagage zit, loop je het risico dat je bij de beveiliging wat uitleg moet geven. Aan de andere kant, als je je vibey buddy in je suitcase koffer voor de ruimbagage stopt, moet je rekening houden met de batterijen. Ja, die lithiumbatterijen kunnen voor een heleboel gedoe zorgen.

Hier is een gouden tip: als je sekstoy op AA(A)-batterijen werkt, kan deze waarschijnlijk wel in je check-in-bagage. Heeft je toy echter een lithium-batterij, dan is je handbagage waarschijnlijk een veiligere keuze. Zorg er wel voor dat je toy in een apart zakje zit, voor de hygiëne en om het de douane wat makkelijker (en minder awkward) te maken.

Keuzes, keuzes: Welke toy neem je mee?

Als je dan besluit om die grote stap te zetten en je sekstoy mee te nemen, welke kies je dan? Sommige sextoys zijn nu eenmaal bekender dan andere. Een Tarzan of een Satisfyer? Grote kans dat de douanier weet wat het is, en je zonder blikken of blozen door laat. Maar ga je voor de meer exotische speeltjes, bereid je dan voor op mogelijk wat vragen.

Een andere slimme zet is om een kleine vibrator te kiezen, perfect voor in je koffer handbagage. Deze valt minder op en kan makkelijk worden uitgelegd als iets onschuldigs, mocht dat nodig zijn. Zorg er ook voor dat je toy een slotstand heeft, zodat je niet tijdens de vlucht ineens opschrikt van een onverwachte vibratie!

In welke landen liever niet?

Even een zijstap: niet elk land is even blij met jouw vibey reisgenoot. In sommige landen kunnen de cultuuropvattingen rondom seksspeeltjes strikt zijn. Doe je huiswerk voordat je op reis gaat om te voorkomen dat je ongewild in een penibele situatie belandt. Niemand wil zijn vakantie beginnen of eindigen met een ondervraging over zijn persoonlijke pleziertjes.

Conclusie: vlieg slim, niet beschaamd

Of je nu kiest voor handbagage of check-in-koffer, de sleutel is voorbereiding. Weet wat je meeneemt, hoe je het meeneemt, en waar je het meeneemt. Met de juiste kennis en een beetje discretie, is er geen reden waarom je je favoriete sekstoy niet mee zou kunnen nemen op je volgende avontuur. Dus pak die suitcase koffer in, vergeet je vibey buddy niet, en maak je klaar voor een reis die net zo bevredigend zal zijn als je bestemming.