Wat is een TSA Slot?

Wat is een TSA Slot?

Als modebewuste reiziger wil je natuurlijk dat jouw bagage veilig is tijdens het transport. Een TSA-slot kan hierbij van pas komen, omdat alleen de Transport Security Administration (TSA) dit slot kan openen zonder schade aan te brengen. Maar waarom is dit zo belangrijk?

Wat zijn de voordelen van een TSA slot?

Ten eerste biedt een TSA-slot extra gemak bij het afsluiten van je koffer. Vooral als je haast hebt om je vlucht te halen, is het handig om snel en eenvoudig jouw koffer op slot te kunnen doen. Bovendien is in sommige landen, zoals de Verenigde Staten, een TSA-slot zelfs verplicht op jouw bagage. Maar inmiddels zijn er ook andere landen die gebruik maken van de TSA standaard. Voorbeelden zijn: Canada, Israël, Japan, Finland en Australië. De verwachting is dat het er in de toekomst steeds meer gaan worden.

Een ander voordeel van een TSA-slot is dat er minder schade ontstaat aan jouw bagage wanneer deze door de douane wordt gecontroleerd. Als er geen TSA-slot op zit, moet de douane het slot forceren, waardoor er mogelijk schade kan ontstaan aan jouw bagage. Met een TSA-slot hoeft dit niet en blijft jouw koffer dus beter beschermd tegen beschadigingen.

Stel je voor dat je als modieuze vrouw op de luchthaven bent in New York met al jouw mooie outfits en accessoires in jouw Lauren dames koffer van MŌSZ. Je hebt net nieuwe designerkleding gekocht en wilt deze graag veilig vervoeren naar huis. Dankzij het ingebouwde TSA-lock hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade aan jouw mooie kledingstukken tijdens de controle door de douane.

MŌSZ Lauren Suitcase collectie met tsa slot

Alle Lauren-koffers van MŌSZ zijn uitgerust met een ingebouwd TSA-slot en bieden daardoor extra veiligheid en gemak tijdens jouw reis. Of je nu op zoek bent naar een dameskoffer, handbagage koffer of grote luxe koffer in roze, paars, wit of een te gekke dierenprint – bij MŌSZ vind je altijd de perfecte kofferset voor vrouwen. Vergeet alleen niet om de code van jouw Lauren-koffer goed in te stellen volgens de handleiding in jouw Lauren dames koffer.

Hoe stel ik een TSA slot in?

Zorg wel dat je de code van jouw Lauren suitcase goed instelt en volgens de volgende instructies:

1. Zorg dat beide ritsen in het slot geklikt zijn.
2. Zet het slot op de originele code, dit is altijd 0-0-0.
3. Druk de reset knop in (kleine zwarte rondje boven de cijfercode) met een pen of andere tool, druk net zo lang totdat je een duidelijke “klik” hoort.
4. Stel nu de gewenste code in.
5. Druk de bovenste schuifknop naar beneden, het slot gaat nu open.
6. Doe na het instellen van de code altijd een test en het belangrijkste... Vergeet de code niet!

Kortom, een TSA-slot is onmisbaar voor jouw reisbagage als modebewuste reiziger. Het biedt extra gemak bij het afsluiten van jouw harde koffer en beschermt deze tegen beschadigingen tijdens de controle door de douane. Met een dames koffer van MŌSZ ben jij verzekerd van een veilige en comfortabele reis!

Heb je nog vragen? Stuur of een mail naar info@mosz-accessoires.com of bekijk ons instructiefilmpje.