Wat zijn de bagage regels van EasyJet?

grote reiskoffers en trolley koffer

De Afmetingen en Regels van Bagage bij EasyJet

Sta je op het punt om te vertrekken met EasyJet voor een avontuurlijke trip of een zakelijk uitje? Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan bij de incheckbalie met bagage die net niet aan de regels voldoet. Laten we samen, stap voor stap, door de bagageregels van EasyJet heengaan.

EasyJet handbagage regels. Wat je moet weten?

Je weet hoe belangrijk het is om je essentials bij de hand te hebben, toch? EasyJet snapt dat helemaal en laat elke passagier gratis een klein stuk handbagage meenemen. Denk aan een compacte trolley koffer of reistas die precies past onder de stoel voor je, met maximaal afmetingen van 45 x 36 x 20 cm. We weten allemaal hoe zwaar onze tas kan worden met al onze 'noodzakelijke' spulletjes, maar probeer hem onder de 15 kg te houden, deal?

Wil je meer meenemen? Geen probleem! Boek een groot stuk handbagage met afmetingen tot 56 x 45 x 25 cm. Perfect voor die extra paar schoenen (of twee). Plus, je krijgt het voordeel van Speedy Boarding - wie houdt daar niet van?

Lid van EasyJet Plus of een FLEXI-tarief boeker?

Dan heb je geluk! Je mag naast je kleine handbagage ook een grote reiskoffer meenemen. Denk eraan, het is altijd goedkoper om vooraf online te boeken, zodat je meer kunt shoppen op je bestemming!

EasyJet ruimbagage regels. Wat moet je weten?

Planning om een grote reiskoffer mee te nemen? Elk persoon mag tot drie stuks ruimbagage toevoegen, met een standaardlimiet van 23 kg per stuk. En voor degenen die niet licht reizen (ik oordeel niet!), kun je extra gewicht kopen tot een max van 32 kg. Handig, toch?

Reis je met je partner? Combineer dan het gewicht van jullie bagage, zolang geen enkele grote reiskoffer meer dan 32 kg weegt. Teamwork, baby!

Reis in Stijl met MŌSZ

Als je reiservaring zo belangrijk is als je bestemming, dan is MŌSZ jouw go-to. Onze reiskoffers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar voldoen ook aan alle EasyJet bagageregels. Of je nu een compacte trolley koffer nodig hebt voor de cabine of een grote reiskoffer voor al je prachtige outfits, MŌSZ heeft het allemaal.

Reizen is de enige uitgave die je rijker maakt. En met MŌSZ, doe je dat in stijl. 

 

Vergeet niet om altijd de actuele regels en tarieven op de website van EasyJet te controleren voordat je gaat reizen. Op deze manier kun je genieten van een stressvrije reiservaring.