Kofferlabel kopen? THNX voor je eerlijkheid!

kofferlabel

Als reizende dames weten we allemaal hoe gemakkelijk het is om iets kwijt te raken tijdens onze avonturen. Of het nu gaat om een zonnebril, paspoort of zelfs een hele koffer, het kan gebeuren. Maar gelukkig is er nu een oplossing die niet alleen betaalbaar is, maar ook vertrouwt op de kracht van eerlijkheid: THNX.

Hoe werkt THNX bagagelabel?

THNX is een slim en innovatief kofferlabel dat gebruik maakt van QR-codes. Het enige wat je hoeft te doen, is de THNX kofferlabel aan je bagage bevestigen en deze activeren via de gratis gebruikersvriendelijke app. Wanneer iemand jouw verloren spullen vindt, kan die persoon eenvoudig de QR-code scannen met zijn of haar smartphone.

Zodra de vinder de code heeft gescand, wordt er direct contact gelegd tussen jou en de vinder. Je ontvangt niet alleen een melding per e-mail, maar ook een push notificatie op je mobiel met daarin de vindlocatie van jouw spullen. Bovendien kun je via de app eenvoudig je gegevens aanpassen indien nodig.

Een ander groot voordeel van THNX is dat het label werkt zonder bluetooth of batterijen. Dit betekent dat het altijd klaar is voor gebruik en je geen zorgen hoeft te maken over lege batterijen op het moment suprême. Daarnaast garandeert THNX 100% privacy, dus je persoonlijke gegevens zijn veilig en beschermd.

Gratis kofferlabels van MŌSZ

Met THNX kun je met een gerust hart reizen, wetende dat als je iets verliest, het waarschijnlijk snel weer bij je terugkomt. Het is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een stijlvol accessoire. MŌSZ biedt nu zelfs een gepersonaliseerd kofferlabel aan dat perfect past bij hun prachtige MŌSZ Lauren koffers. En het beste van alles? Bij aankoop van een MŌSZ Lauren koffer ontvang je een gratis THNX tag!

Daarnaast is het interessant om te weten dat er dagelijks alleen al op vliegvelden wereldwijd zo'n 90.000 spullen kwijtraken. Met THNX kunnen we dit aantal hopelijk verminderen en ervoor zorgen dat verloren spullen sneller worden teruggevonden.

Conclusie

Als vrouwelijke reizigers willen we graag onze kostbare bezittingen beschermen en ervoor zorgen dat ze altijd veilig bij ons blijven. Met MŌSZ x THNX wordt dit mogelijk gemaakt door de kracht van eerlijkheid te benutten in combinatie met moderne technologie.